H és H Bau Plusz Kft. PESTI SAS PATIKA Dr. Veréb Ilona Nesó Bt. Kiss-Henézi Guest House KUBÚ-VIRÁG Bt Vértestolna Község Önkormányzata Birk-Vik 2009 Kft Optimal Plusz Kft. Móri Zsálya Patika Bt Dr. Ganofszky Kornélia Fábián Pékség - Fonyód. Dentsana-ta Egészségügyi Szolgáltató Kft Korona Könyvelő Iroda Kázsmárk Község Önkormányzata Dominkó Karosszéria VM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium MADÁK LÁSZLÓNÉ E.V Sárközi István Egyéni Vállalkozó Vargáné Dr. Szecskő Irén Közjegyző Hárs Gyógyszertár Pallósi József ev. Karmel Kiskertje Katolikus Óvoda Lévai és Társa Mezőgazdasági Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Andrássy Pálné dr. Ügyvéd, Külkereskedelmi Szakjogász Hegedűs és Társa Bt. Autós- motoros iskola Aranyszarvas Panzió és Kávézó Borostyán Örökzöld Temetkezési Kft Medical Home Kft Akku-Elem Kft Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata Siófoki Horgász Egyesület ProArt Frame Kft. Manóvár Családi Napközi Vadgesztenye Étterem - Bordány. Batin - Glória Kegyeleti és Szolgáltató Kft Nap Patika - Debrecen. Kisföldes Fagyizó és Sörkert. Quadro-Dent Bt. Heldner és Társa Kft. Csonka Tibor Víz-, Fűtésszerelő LDI GROUP.HU Kft. Gabonakutató Nonprofit Kft Misu 2003 Kft KISKÖRE VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Dr. Polner Éva Termotex Consult Kft Erdősmecske Község Önkormányzata Nap Patika Szilza-Bau Kft.

Csákányi Kenyérgyártó BT

Kategória: Pékség

Cím9919 Csákánydoroszló, Fő u. 14.
Telefon36 (94) 542-011, 36 (20) 4345439
Fax36 94/542-013
Emailcsakanyikenyer@gmail.com
Webwww.csakanyikenyer.hu
Kulcsszavakpékség, kenyér, kifli, kalács, péksütemények, rétesek, piték,
CéginfoCégünket 1989-ben alapította Solymosi Ervin, aki azt megelőzően szakoktatóként dolgozott a Hevesi Ákos Élelmiszeripari és Földmérési Szakközépiskolában. Legfőbb motivációja már akkor is a SZAKMA IRÁNTI SZENVEDÉLY volt, ami az óta is cégünk egyik meghatározó alapköve. Telephelyünk Csákánydoroszlóban található az Őrség kapujában. Családi vállalkozásként működünk, amely nagyban meghatározza mind a partnereinkhez, mind a gyártási folyamathoz való viszonyunkat. A Csákányi Kenyér méltán híres arról, hogy minden vekni kenyér előállításához HAGYOMÁNYOS KOVÁSZ-olós technikát alkalmazunk, ennek is köszönhetően hosszan friss, nem morzsolódó kenyeret adunk vásárlóinknak. A működés során HACCP rendszer alkalmazásával garantáljuk az élelmiszerbiztonságot. Süteményeink valódi túró és sajt felhasználásával, 100%-os gyümölcsökből készülnek. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk megkapta a Magyar Pékszövetségtől a MAGYAR PÉKSÉG védjegyet, melynek fő mottója a „magyar kenyeret, magyar pékségből, magyar családok asztalára”. Legfőbb elismerésünk és célunk a vásárlók elégedettsége. Termékeink megvásárolhatók Körmend és környéke, Szombathely és környéke, Szentgotthárd és környéke, valamint Csákánydoroszlón.



Kiemelt kategóriák